Wij zijn de leverancier van stille disco's voor feesten en partijen in Groningen, Drenthe en Friesland. Wij komen uiteraard ook graag in de rest van het land!

De Ladies

Als u bij ons onze complete Stille Disco show huurt dan krijgt u er ook twee vrolijke meiden op rolschaatsen bij die zorgen dat uw gasten een draadloze koptelefoon krijgen uitgereikt. Ze leggen uit hoe het werkt en zorgen dat de batterijen vervangen worden en alle knopjes goed staan. Maar bovenal zorgen ze voor sfeer op de dansvloer door vrolijk mee te dansen en te enthousiasmeren!

Ladies on Rollerskates

The Ladies on Rollerskates bewegen zich al rollend tussen uw gasten. Ze dansen graag met uw mee en geven onbekommerd het ene na het andere compliment aan uw verraste gasten. Altijd origineel, welbespraakt, beleefd en enthousiast. The Ladies on Rollerskates zijn een visitekaartje van uw bedrijf of evenement. Indien gewenst rijden zij in uw bedrijfskleuren als levende reclameborden door de menigte.

Ladies in Pink

Uitgedost in een roze jacquet met een opvallende hoed presenteren de Ladies in Pink de koptelefoons. Vanuit hun roze presenteertableau kunnen ze ook sjaaltjes, bling bling sieraden, pruiken en zonnebrillen uitdelen. 

Flower Girls

Geheimzinnige nimfen, gehuld in groene gewaden zó uit het sprookjesbos gestapt betoveren uw dansende gasten. Deze Flower Girls zijn ook erg leuk voor een Stille Disco waaraan kinderen deelnemen. 

Messenger Girls

De messenger Girls lopen, rolschaatsen of steppen rond tussen de dansende mensen. De Messenger Girls kunnen ook boodschappen verspreiden buiten de dansvloer. Een zeer efficiënt en doeltreffende netwerkactiviteit die ook nog eens op de lachspieren werkt.

Golden Ladies

Wilt u uw Stille Disco een chique tintje geven, dan kiest u voor de Golden Ladies. Iedereen voelt zich een beetje speciaal in de buurt van de Golden Ladies, een beetje Koninklijk. De Golden Ladies zorgen dat uw gasten worden voorzien van een koptelefoon en zorgen dat zij zich vermaken. De Golden Ladies geven op een opvallende stijlvolle manier meerwaarde aan uw evenement.