Wij zijn de leverancier van stille disco's voor feesten en partijen in Groningen, Drenthe en Friesland. Wij komen uiteraard ook graag in de rest van het land!

Silent Disco DJ's

Silent Disco DJ Ruudster, jouw Silent Disco Partydeejay!!

Een goede Silent Disco Deejay draait net even anders dan een normale DJ. Als iemand een draadloze koptelefoon op zet dan moet het namelijk gelijk kloppen. Je moet gelijk een nummer horen wat tot de verbeelding spreekt. Een nummer met specifieke danspasjes, lekkere hooks en refreintjes die worden meegezongen. Voor je het weet doe jij ook die bekende dansmove die je normaal in je eentje voor de spiegel doet!

Overleg het repertoire met de Silent Disco DJ

Silent Deejay Ruudster is een allround Silent Disco Deejay die met verve en veel gevoel voor timing te werk gaat. Hij draait lekkere muziek passend bij het gezelschap en het thema. In overleg met de klant wordt de avond samengesteld en kan er niets meer mis gaan. Silent Disco Deejay Ruudster weet een avond op te bouwen en kan verschillende aanvragen en stijlen in zijn set verwerken zonder dat de algehele 'flow' van de avond verloren gaat.

Boek nu uw Silent Disco Deejay voor uw personeelsfeest

Wilt u een dampende feestavond of een rustige set die uitgebouwd wordt tot meer feest later op de avond? Alles is mogelijk. Boek nu je personeelsfeest met Silent DJ Ruudster!!

DJ Johanz

Loungespecialist bij uitstek! Gezelligheid is een belangrijk aspect van lounge. Zo wordt op het tijdstip dat mensen eten en praten de juiste sfeervolle muziek gedraaid, terwijl in de late uurtjes een ontknoping kan volgen met een swingend dansfestijn. Johanz kan putten uit zijn immense platencollectie voor de betere dansmuziek uit de jaren zestig, zeventig, tachtig en negentig, modern, latin, dance en, heel bijzonder, Bollywood!

DJ Mint T

The Full Minties hebben een nieuwe show ontwikkeld. Miranda Bolhuis (Dolly) en Harry Voornhout (Buddy) zijn DJ, presentator en performer. Naast het draaien van bekende hits uit het tijdperk dat muziek nog door muzikanten werd gemaakt zingen ze ook klassiekers van Elvis Presley, The Beatles, Nina Simone, Dolly Parton etc. Een interactieve show met veel plezier en enthousiasme gebracht.

DJ Wolter

DJ Wolter rust niet voordat iedereen op de dansvloer staat. Hij draait (gekleed in het juiste "foute" pak) vooral 60's 70's en 80's muziek met diverse uitstapjes naar modern, Zuid-Amerikaans, dance en lounge.